Të falimentosh pas 34 vjetësh! Ky është fundi i revistës së njohur muzikore Q

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Pandemia e Covid-19 ka futur në krizë edhe shtypin e shkruar. Revista muzikore Q në Britaninë e Madhe do të mbyllet, pas 34 vjetësh në treg. Drejtori i Përgjithshëm i revistës mujore, Ted Kessler ka bërë të ditur se koronavirusi e dëmtoi shumë rëndë këtë biznes. Revista Q ishte e vetmja që publikonte informacione dhe detaje muzikore nga artistë të ndryshëm botëror.

Kessler është shprehur se janë munduar për më shumë 4 muaj që kur pandemia u përhap që të shmangin falimentimin dhe revista të vazhdonte që të printohej, por kriza u thellua edhe më shumë. Bauer Media Group, e cila ndodhet në Gjermani është kompania mëmë për revistën Q, ka deklaruar se stafi u përgjysmua që në fillim të muaj Prill dhe humbjet ishin shumë të mëdha.

E themeluar në vitin 1986 nga gazetarët e muzikës Mark Ellen dhe David Hepworth, Q fitoi popullaritet të madh në analizën që i bënte muzikës rrok në Britani. Numri i ri, por i fundit që do të dale në shitje në 28 Korrik do të titullohet “Aventurat e Legjendave 1986 deri 2020” dhe do të përmbajë intervistat më të famshme, me David Bowie, Joni Mitchell dhe Prince.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!