“Pishman”, kënga e re nga Argjentina Ramosaj dhe Young Zerka

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Këngëtarja e njohur Argjentina Ramosaj prej një kohe të gjatë i ka munguar skenës muzikore shqiptare me produksionet e saj.

Por ashtu sikurse kishte paralajmëruar Argjentina solli këngën e saj të re, në bashkëpunim me Young Zerkën.

Bëhet fjalë për një produksion muzikor me ritme verore, e cila do të na shoqërojë në këto ditë të nxehta.

Kënga mban titullin “Pishman” dhe është shoqëruar edhe me një videoklip i xhiruar kryesisht buzë detit

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!