“Të mjerët” e Viktor Hygo në një serial televiziv me gjashtë pjesë nga BBC One

“Të Mjerët” (Les Miserables), kryevepra e Viktor Hygo, do të bëhet një miniserial nga BBC me gjashtë pjesë.

Projekti do të prodhohet nga BBC Studios, Lookout Point dhe Weinstein Television.
Andrew Davies do të kujdeset për skenarin, ku do të tregohet historia e Zhan Valzhani dhe Zhaverit, në sfondin e tensioneve sociale dhe politike franceze. Në gjashtë orët e parashikuara të serialit, do të njihemi me historinë e ish të dënuarit Zhan Valzhani dhe përpjekjet e tij për të shpëtuar jeta e tij e kaluar dhe nga Zhaveri.

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.