Tea dhe Andi duket se po fillojnë të bien në dashuri me njëri tjetrin dhe e pranuan këtë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Andi dhe Tea janë një ndër dyshet që mund të dalin çift nga “Për’puthen”, por ende asgjë nuk dihet. Të ftuar në “Shiko Kush LUAN” mbrëmjen e djeshme ata zbuluan shumë mbi marrëdhënien e tyre që duket se po fillon të marri formë.

Ata u bënë pjesë e lojës së shishes ku zgjidhnin të kryenin dënime apo të pranonin pyetjet nga konkurrentët e tjerë. Ndër pyetjet që patën më shumë kuriozitet për dyshen ishin nëse kanë rënë në dashuri me njëri-tjetrin apo sa e pëlqejnë njëri-tjetrin.

Të dy u shprehën se e pëlqejnë njëri-tjetrin, madje Tea pyetjes së Mevlanit se “Nga 1 deri në 10 sa ndjejnë për njëri-tjetrin u përgjigj duke thënë 70%, pra 7”. Ndërsa pyetjes tjetër “Kur do martohen”, ajo tha 30 shkurt. Pyetjes së Melisës “Nëse do mund të dashurohej me Andin”, Tea tha se anon nga “Po”. Njëjtë iu përgjigj edhe Andi kësaj pyetjeje.

 

Andi dhe Tea janë një ndër dyshet që mund të dalin çift nga “Për’puthen”, por ende asgjë nuk dihet. Të ftuar në “Shiko Kush LUAN” mbrëmjen e djeshme ata zbuluan shumë mbi marrëdhënien e tyre që duket se po fillon të marri formë.

Ata u bënë pjesë e lojës së shishes ku zgjidhnin të kryenin dënime apo të pranonin pyetjet nga konkurrentët e tjerë. Ndër pyetjet që patën më shumë kuriozitet për dyshen ishin nëse kanë rënë në dashuri me njëri-tjetrin apo sa e pëlqejnë njëri-tjetrin.

Të dy u shprehën se e pëlqejnë njëri-tjetrin, madje Tea pyetjes së Mevlanit se “Nga 1 deri në 10 sa ndjejnë për njëri-tjetrin u përgjigj duke thënë 70%, pra 7”. Ndërsa pyetjes tjetër “Kur do martohen”, ajo tha 30 shkurt. Pyetjes së Melisës “Nëse do mund të dashurohej me Andin”, Tea tha se anon nga “Po”. Njëjtë iu përgjigj edhe Andi kësaj pyetjeje.

Duket se gjërat po behen vërtetë serioze mes tyre.

Buriminews 31
Artikulli paraprakKapet ‘mat’ Monika Kryemadhi, i dalin fotot që e nxjerrin “zbuluar
Artikulli tjetër55-vjeçarin e zë korenti duke lëvizur me eskavator