Tg La7, black out gjatë transmetimit të edicionit informativ

Një problem i vogël teknik ka habitur gazetarin Enrico Mentana gjatë drejtimit të edicionit informativ (TG LA7) ne kanalin italian La 7. Por drejtori i Departamentit të Lajmeve edhe në një situatë të tillë ka ditur ta mbajë qëndrueshmëri dhe të dalë nga situata e krijuar duke thënë: “Në këtë klimë konfidenciale ju ftoje të ndiqni kronikën në vazhdim”.