Tha se nuk i kishin paguar as ujin, produksioni i DWTS bën publike faturat e Almedës

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ditèn e djeshme modelja e njohur
Almeria Abazi e ala ka prezantuar kété
sezon spektaklin ‘Dancing With the
Stars’ u komentua grata nga mediat pas
njé statusi qé bari nè instastory, ku
akuzoi produksionin e katia spektakli se
nuk i kishte mbuluar asnjè shpenzim
extra.

“Sapo bora check-out nga hoteli ku kam
qéndruar 3 mud né Tirano dhe pér
habinè time sapo pagova shpenzimet
extra pra ujin qé kam piro nga minibar
dhe laundry q6 kam lard rrobat, madge
edhe hekurosjen e kostumit té Tolgés, i
ali pa asnjé llol interesi dhe pérfitimi,
erdhi me shumé déshiré dhe respektoi né
maksimum stafin dhe produksionin e
Dancing With The Stars Albania, duke
énè angazhimet e til né Turqi.”- kishte
shkruar Almeria né statusin e sal.

“Glithsesi theksol se kjo nuk ka té bòjò
me shqiptarét, (pérkundrazi ndjeva
déshirén t’jua shpreh kétè né respekt tè
dashurisè qé kam pér lu dhe pér
respektin q6 lu ked treguar ndal meje),
por i adresohet totalisht produksionit”,
kishte shkruar ndér té tjera Almeria né
status.

Mirèpo ditén e sotme ka reaguar edhe
produksioni i ali ka publikuar pak mè
f)aré faturat e shpenzimeve té Almedés.
Né fotot e siguruara nga ‘CNA’
shihen faturat qé Vizion Plus ka paguar
né hotelin ku Almeria ka qéndruar.
Gjithashtu faturat qé lana paguar pér
udhétimet business-class nga Turqia nè
Shqipèri.

Ndèr té tjera aty pérfshihen edhe
shpenzimet e ushqimit qé ka konsumuar
aktorja pér Qdo lavò, duke perl:shiro kétu
edhe rrogén e mamme qé Almeria ka
marro gjaté kétyre muajve si prezantuese
e spektaklit té njohur.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!