‘The Help’ bëhet filmi më i ndjekur në Netflix

Teksa protestat kundër rracizmit kanë kapluar Shtetet e Bashkuara, mediat dhe aktivistët janë duke bërë thirrje veçanërisht njerëzve të bardhë që të edukojnë veten përsa i përket sjelljes së tyre ndaj njerëzve me ngjyrë. Ndoshta nisur nga kjo, “The Help” është bërë filmi më i ndjekur në platformën streaming.

Drama e njohur e vitit 2011 është në rritje e sipër ndërkohë që është në listën e sugjerimeve të shumë abonentëve të Netfix. Aktualisht Netflix e ka listuar “The Help” si një prej filmave më të ndjekur.

 

Based on the novel of the same name written by white author Kathryn Stockett, The Help tells the story of a white woman (played by Emma Stone) chronicling the injustices faced by black domestic workers in Jackson, Mississippi during the 1960s civil rights

Bazuar në librin me të njejtin emër të shkruar nga autori Kathryn Stockett, “The Help” tregon historinë e një gruaje të bardhë (të luajtur nga Emma Stone) e cila vazhdimisht diskriminon punonjësit me ngjyrë të zezë në Jackson, Mississippi gjatë protestave për të drejtat civile në vitet 1960./IMAlbania.com/