ThreeDots kanë gati bashkëpunimin e verës!

Vera nuk do të kishte kuptim pa një këngë të re nga treshja artistike Flori, Klajdi dhe Bruno.

Prive mëson se në fakt treshja kanë finalizuar projektin e tyre më të ri.

Po ashtu kënga do të shoqërohet me videoklip, i cili është xhiruar në peizazhet e bukura e të Shqipërisë jugore.

Vera po vjen dhe Three Dots po i japin shpirt stinës së nxehtë.