Top 20 Këngëtarët botëror më të ndjekur në Facebook!

Tashmë të gjithë e njohim rrjetin social facebook. Benefitet e përdorimi të tij në komunikimin dhe informimin masiv në përditëshmërinë tonë është i pashmangshëm. Përveçse një nga rrjetet më të përdorur nga njerzit e thjeshtë, Facebook është edhe një nga mediat sociale që ka një shtrirje të madhe edhe në botën e showbiz. Nuk ka këngëtarë apo grup që nuk është pjesë e tij, kjo edhe për faktin se ai përdoret masivisht si një mjet komunikimi e promovimi për secilin prej tyre. Por cilët janë këngëtarët me famë botërore që kanë më shumë “Like” që ndryshe përkthehen fansa në Facebook?

Në vazhdim keni listën me 20 këngëtarët më të ndjekur në Facebook:

1. Shakira – 104,461,527
2. Eminem – 91,743,665
3. Rihanna – 81,895,578
4. Justin Bieber – 77,268,579
5. Michael Jackson – 75,986,722
6. Will Smith – 75,147,965
7. Taylor Swift- 74,899,683
8. Bob Marley – 74,835,995
9. Katy Perry – 71,421,948
10. Adele – 65,457,364
11. Beyoncé – 64,527,238
12. Linkin Park – 62,660,693
13. Lady Gaga – 61,498,643
14. Selena Gomez – 60,644,850
15. Pitbull- 59,390,558
16. Bruno Mars – 58,464,600
17. David Guetta – 55,329,219
18. Avril Lavigne – 52,450,271
19. AKON – 52,273,892
20. Enrique Iglesias – 51,224,258

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.