Top Channel së shpejti me një format të ri

Pranvera mesaduket e ka gjetur me energji pozitive gjigandin mediatik shqiptar Top Channel, duke punuar kështu me vrull për të çelur emisione dhe programe të reja, për muajt në vazhdim por edhe sezonin e ardhshëm.

InfoMedia Albania nga burime shumë të sigurta pranë TCH, ka mësuar se së shpejti në ekranin e këtij televizioni do të vij një program të ri në bashkëpunim më Vodafone Fondation.

Edhe pse ende nuk ka informacion të detajuar për emrin apo edhe kohën e startimit të emisionit, mendohet që ai do të ketë një karakter social.

Vitet e fundit, Top Channel ka sjellë për shikuesit disa herë rresht emsione sociale të fokusuar kryesisht tek të rinjtë, por edhe jo vetëm në bashkëpunim me organizatat rinore që operojnë në vendin tonë.

EKSKLUZIVE e InfoMedia Albania |Justin Kasaj // Ndalohet kopjimi i këtij materiali pa autorizim