Top Channel vjen për herë të parë me një emision dedikuar shëndetit

Për herë të parë Top Channel do të sjelli në përmbajtjen e këtij sezoni të ri televiziv një emision dedikuar shëndetit.

I titulluar “Hipokrati” emisioni i dedikohet shëndetin tonë, për mënyrën tonë të jetesës dhe për risitë e mjekësisë.

Pritet në të ardhmen që të zbulohet edhe emri që do të drejtojë këtë emision që me shumë mundësi do të jetë nga bota e mjeksisë./IMA/