Top Channel vs TV Klan : Shtohet rivaliteti

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Dy televizionet më të mëdhaja në Shqipëri që tashmë kanë rreth tre vite që konkurojnë me njëri tjetrin për shkak të audiencës, mesa duket kanë edhe një  format tjetër për të garuar.

Ndryshe nga më parë, ku emisionet më të ndjekura që transmetoheshin prime time njëherë në javë në TCH, si “Big Brother” audience e të cilit edicionin e fundit vitin e kaluar ra ndjeshëm për shkak të serialit premierë “Diamant dhe Dashuri” që theu rekorde shikueshmërie, këtë herë është një program përditshmërie. Pikërisht emisionet investigative, “Stop” që sapo startoi në Klan dhe “Fiks Fare”, formate të cilat janë mjaft të ndjekur dhe me interes për publikun  dhe mbi të gjitha në një diferencë transmetimi fare të vogël.

Po ju kë do preferonit të ndiqnit? Komentoni më poshtë!

Info Media Albania | Nuk lejohet kopjimi i këtij materiali pa autorizim

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!