Trailer-i i parë i Aquarius, seriali event i NBC me David Duchovny

NBC ka publikuar trailer-in e parë zyrtar të Aquarius, seriali i ri event që sheh për protagonist David Duchovny dhe që do të fillojë transmetimin në 28 maj me një premierë që do të zgjasë dy orë.

Mund të shihni videon e trailer-it më poshtë:

Aquarius është i përbërë nga trembëdhjetë episode që rrëfejnë hetimet e një rreshteri (Duchovny) të policisë së Los Angeles, jeta private e të cilit është mjaft e komplikuar, ndaj të riut Charles Manson (Gethin Anthony). Në fund të viteve gjashtëdhjetë Manson është ende një kriminel i mitur dhe udhëheqës i një kulti, për të cilin është në kërkim të femrave për t’i bindur ato që të bashkohen me sektin.

Në cast gjejmë gjithashtu Claire Holt, Emma Dumont dhe Grey Damon.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.