U prek vetë nga Covid! Florjan Binaj tallet me vendimin e qeverisë për mbylljen e klubeve të natës

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ditën e djeshme , qeveria mori masa të ashpra për të lu ftuar përhapjen e COVID-19 dhe vendosi të ndalojë hapjen e klubeve të natës, diskove dhe Lounge Bareve apo shërbimeve të ngjashme si në ambiente të hapura ashtu edhe në ato të mbyllura.

Personazhe të njohur të showbiz-it kanë reaguar lidhur me këto masa, shumica prej të cilëve duket se s’kanë qenë dakord me këtë vendim. Mes tyre është Florjan Binaj, i cili ka shpërndarë një postim tepër ironik, me nota humori dhe me mesazh tepër të qartë.

Postimi i plotë:

“Sipas një studimi të Universitetit të Surrelington në Tirinois të Maçaçuets, Covid-19 transmetohet edhe nëpërmjet notave të muzikës sidomos pas orës 20:00. Ky universiteti gjet tek një këngë një notë Do dhe një notë Sol pozitive me Covid, ndërkohë që tamponi i është bërë Mi-së, La-së dhe Re-së, ndërkohë Fa-ja dhe Si-ja kanë dalë negative në test.”