Ups! Gazeta e njohur shqiptare ngatërron Beatrix me Rudina Dembaçaj

Ndodh gjithmonë që në gazetat shqiptare të ketë gabime në redaktim, por ama rrallëherë në pjesën grafike të ndërtimit të saj.

Sëfundmi, një gazetë shqiptare në seksionin e saj VIP ndërsa ka folur për Beatrix Ramosaj, gabimisht në vend të fotos së këngatres së njohur ka vendosur foton e aktores dhe moderatores Rudina Dembaçaj.

Ka qënë vetë aktorja e njohur, e cila ka denoncuar gabimin e gazetës nëpërmjet një postimi në “InstaStory” duke ironizuar edhe tregun e gazetave të sotme!

Shpresojmë që herë të tjera, gazetat shqiptare të mos bëjnë kaq gabime të rënda!/IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.