Vajza e Rudina Xhungës mbush 5 vjeç, e veçanta e festës

Vajza e Rudina Xhungës dhe gjithë familja kanë festuar ditën e veçantë. Pesë vjet më parë, Rudina lindi Alanën dhe bashkë me Dritan Hilën u bënë prindër për herë të parë.

Ajo me siguri mban mend çdo detaj nga ajo kohë, por sakaq iu gëzohet pa fund ndryshimeve që kanë sjellë vitet te Alana e cila, e besoni apo jo, ka qenë dekoruesja e festës së saj.

Nëse nuk e besoni, prisni pak ta shihni…

Të gjitha vizatimet janë të saj…Një ide e mrekullueshme dhe për familjet e tjera. Duhet besuar më shumë te talenti dhe mundësitë e fëmijëve.

Ata munden!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.