Vjen seriali i Kivanç dhe Tuba | TRAILER

Ashtu si ju kemi informuar edhe gjatë muajit Gusht, Kivanç Taltitug, një nga aktorët më të dashur për shqiptarët, do të rikthehet përsëri në ekranin e televizioni pas disa kohësh mungese me pjesëmarrjen e tij në disa seriale.

Ndërsa disa ditë më parë ju informuam për xhirimit e Censur Ve Guzel, serial në të cilin do të marri pjesë edhe Tuba Büyüküstün, e njohur ndryshe si Elfi tek “Diamant dhe Dashuri”.

Censur Ve Guzel pritet të nis në muajin Nëntor, ndërsa është publikuar edhe traileri i tij nga shtëpia prodhuese Ay Yapim.