Whatsapp del përsëri jashtë funksionit

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Whatsapp, aplikacioni më i përdorur për komunikimin mes mesazheve mesa duket ka dalë përsëri nga funksioni.

Duke filluar që nga ora 22.00 e së Martës, Whatsapp nuk dërgon mesazhe. Serverat duket se kanë rënë dhe për vendin tonë.

E njëjeta gjë raportohet dhe në faqen Down Detector ku përdorues të ndryshëm kanë raportuar ndalimin e shërbimit të kompanisë që tashmë është në pronësi të gjigandit Facebook.

Whatsapp vazhdimisht ka filluar të shfaqi probleme të ngjashme, për të cilat jo pak herë ka marrë kritika./IMA/

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!