Spotify më në fund lancohet zyrtarisht në Shqipëri dhe Kosovë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Platforma e njohur muzikore Spotify tashmë ka lancuar shërbimn e vet edhe në Shqipëri dhe Kosovë.

Pas një kohe relativisht të gjatë pritjeje, duke filluar që nga dita e sotme aplikacioni që të lejon të dëgjosh muzikë pa limit i ngjashëm me Deezer, por më i pasur, është i aksesueshëm dhe nga Shqipëria.

Spotify përmban një numër të madh të këngëve duke përfshirë dhe ato Shqiptare, albumet më të fundit si edhe podcast të ndryshme.

Shërbimi më parë ishte i pamundur të aksesohej në vendin tonë përveçëse përmes VPN por tashmë gjithçka do të jetë më e lehtë për të gjithë. Aplikacioni tashmë është i mundur të shkarkohet lehtësisht në Play Store dhe Apple Store.

Spotify përveç shërbimit falas që ka mbivendosje reklamash dhe limite të caktuara ofron gjithashtu dhe shërbimin premium. Së fundmi kompania ka lancuar dhe një shërbim për ndarjen e abonimit me çmime tepër konkuruese./IMA/

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!