“Ju rrëfej që kam kaluar një ankth dhe vështirësi të madhe”; Maria de Filippi tregon si ka qënë të punosh në kohën e COVID-19

Moderatorja e njohur Italiane, Maria de Filippi ka qënë një nga ata persona e cila nuk e ka ndaluar punën e saj në asnjë moment. Në kushtet më të vështira dhe me vdekje shumë të mëdha ajo a vazhduar emisionet e shumta për të argëtuar publikun nga shtëpia. Pas gati 4 muajve ajo ka folur rreth gjithë kësaj situate të vështirë:

“Ju rrëfej që për mua ska qenë e lehtë. Kam bërë 6 teste aerologjike, kam marrë njëmijë masa, ka udhëtuar me maskë e dorezë. Puna ime nuk më ndihmonte që të qëndroja e izoluar dhe të mos kisha kontakte me njeri. Duhet të takoja çdo ditë shumë njerëz. Oksimetrin (pajisje që mat oksigjenin në mushkëri) dhe pompën vakum e kam mbajtur tek koka e komodinës, edhe një në çantë. E vendosja kur smbushesha dot me frymë nga ankthi.

E vërteta është se ende s`ka mbaruar dhe se të gjithë duhet të mësohemi të jetojmë me të, në distancë dhe të mendojmë ndryshe”, tha Maria de Filippi.