Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Disa ditë më parë në portalin tonë u bëmë të ditur se gazetari i sektorit të politikës në televizionin “Top Channel”, Muhamed Veliu, ka ngritur një padi për shpifje ndaj dy kolëgëve të tij gazetarë, Armand Shkullakut dhe Andi Bushatit. Shkak është bërë një shkrim i publikuar në portalin e drejtuar nga këta dy të fundit “lapsi.al”.

Me regjistrimin e çështjes në gjykatë, janë mësuar edhe detajet e çështjes dhe shuma që kërkon Veliu si dëmshpërblim.

Ja detajet e çështjes civile Nr. 11659, Gjykata e shkallës së parë Tiranë:

Nr. i Çështjes: 11659

Dt. e regjistrimit: 15.09.2015

Paditesit: Muhamed Veliu

Te paditurit: Lapsi.Al SH.P.K , Andi Bushati , Armand Shkullaku

Lloji i Çështjes: Padi Shkaktim Demi (Neni 608-654)

Baza Ligjore: Neni 608 – 654

Objekti: Detyrimin e te paditurit për të demshpërblyer dëmin jopasuror në masen prej 6.000.000(gjashtë mil­ion) lekë të reja. Detyrimin e lë paditurit që të publikoje një përgënjeshtrim për lajmin e datës 08.07.2015 me titull “Merkel i përgjigjet ftohtë pyetjes së parapërgatitur të Top Channel”, të publikuar në portalin Lapsi.al si dhe fshirjen e çdo publikimi nga i padituri me përmbajtje shpifëse dhe fyese.

Statusi i dosjes: Gjykim

Gjyqtari: Ibrahim Hoxha

IMA

Artikulli paraprakMuhteşem Yüzyıl Kösem: Foto nga prapaskenat e xhirimeve
Artikulli tjetërZbulohet mashtrimi i Lapsit me 75.000 rrefugjatë sirianë!