Zbuloni kanalin qe do të zëvendësojë “Digi Gold” në Digitalb

Ashtu si ju kemi informuar para disa ditësh kanali dedikuar filmave premierë në platformën me pagesë “Digitalb”, “Digi Gold” prej datës 15 Janar është mbyllur duke u transferuar në Pop Corn të platformës VOD të kompanisë.

Ju informuam gjithashtu, edhe për kanalin e ri origjinal të paketës i cili do të ofronte filma tërësisht me vend origjine europën,por emri i së cilës mbetej mister.

Së fundmi, “Digitalb” ka lancuar edhe emrin e kanalit zëvendësues të “Digi Gold”.

 

Ai do të titullohet “Euro Film” dhe do të nis transmetimet prej datës 1 Shkurt në kanalin 24.EuroFilm do të jetë i disponueshëm për shikuesit në Kosovë nëpërmjet platformës “Ipko”./IMA/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.