Enon apo Islin, me kë do ta vijonte “Wake Up” Ori Nebiaj?!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Në “Shiko kush LUAN” të ftuarit pyeten dhe “detyrohen” që t’u përgjigjen pyetjeve, të cilave do të dëshironin që të mos u përgjigjeshin kurrë.

Në këtë situatë është vendosur këtë të shtunë moderatorja e “Wake Up”, Ori Nebiaj.

Ajo është pyetur nga Zhaklin Lekatari, se vijimi i emisionit “Wake Up” do të vijonte ende të transmetohej, por ajo do të duhej që të zgjidhte vetëm njërin nga kolegët e saj, me të cilët drejton edhe emisionin e mëngjesit në Top Channel.

E mes Eno Popit dhe Isli Islamit, Ori Nebiaj zgjodhi këtë të fundit.