Arushi Paddington 2 thyen rekordin e parë!

Arushi Paddington ka fituar zemrat e të gjithë atyre që e kanë parë mesa duket.

Sequel-i i filmit, Paddington 2 ka arritur të jetë filmi më i vlerësuar i në faqen për “movie review”, Rotten Tomatoes. Filmi ka arritur të mbledhë 167 recensione mjaft pozitive dhe asnjë vlerësim negativ duke i rrëmbyer vendin Toy Story 2 i cili mori 163 vlerësime të mira dhe asnjë negative.

 

Paddington 2 ruan një vlerësim maksimal prej 100%.

 

Në Nëntor, Toy Story 2 morri një vlerësim negativ, duke e bërë filmit të zbresi nga klasifikimi duke u vlerësuar në shkallën 99%.

 

 

I lancuar në Nëntor 2017, Paddington 2 zuri vendin e gjashtë në Box Office-in Amerikan me 10.1 milion dollar arkëtime javën që kaloi./IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.