Zbuloni muajin e nisjes së “The Voice of Albania 6”!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Edhe pse përgatitjet për edicionin e gjashtë filluan shumë herët, vetëm pak ditë pas përfundimit të edicionit të pestë, “The Voice of Albania” ashtu si ç’pritej nuk do të startoj edicionin e ri këtë vit.

Produksioni i talent show-t më të ndjekur në zbulim të talenteve të muzikës, ka njoftuar se “The Voice…” do të vij në ekran në Janar të 2017-ës.

Këtë edicion të gjashtë “The Voice…” vjen tërësisht i rinovuar përsa i përket anëtarëve të jurisë, të cilët janë: Rona Nishliu, Alban Skënderaj, Besa Kokdhima dhe Xuxi

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!