10.08.2018 | Sot në serialet e Tring

Pavaresisht Dashurise – EPISODI 7

7pav

Ezgi takon rastësisht Denizin në spital dhe gjendet ngushtë kur ai e pyet përse e ndjek. Firma e ndërtimit të anijeve të familjes Barutçu lidh kontratë me “Aras Techs” për një program që sinjalizon avaritë në anije. Çinari tenton të ndihmojë Jeshimin kur policia i merr makinën. Defne zhgënjehet me festimet e ditëlindjes së saj.

Perla e Zeze – EPISODI 43

43per

Do ta pranojë Hazalli Azizin si babanë e saj? Kenani më vonë i jep asaj letrat që Azizi dhe Meleku i kanë shkruar njëri-tjetrit në rini. Azizi dhe Kenani kapin Genxherin për ta bërë të flasë në lidhje me Nazin. Ërmaku është e mërzitur sepse Kenani jo vetëm që nuk shkon ta takojë, por e gënjen vazhdimisht.

Tre Anat – EPISODI 66

66a

Valentini i rrëfen Ana Laurës të vërtetën e historisë së dashurisë së tij me Xhinën dhe tradhtinë e saj me Ramiron. Ana Lusia reagon ashpër ndaj nënës së saj dhe i thotë se nuk do ta falë kurrë. Ana Letisia i bën shantazh Injakit për vrasjen e Danielit, por ai i shprehet se do t’i qëndrojë besnik pa kushte. Si do të vijojë raporti i tyre?

Pesë Yjet – EPISODI 48

48y

Në hotel mbërrin një grup studentësh të zhurmshëm, që shqetësojnë shumë nga klientët e tjerë. Karla dhe Lusia duhet ta zgjidhin këtë problem, ndërkohë që tri motrat e tjera duhet të gjejnë një vend për organizimin e dasmës së Florës.

Zonja Fazilet – EPISODI 101-102

101zzz

Pasi takon të bijën, Jasemini nuk arrin dot të ndahet prej saj. Jagizi shkon në kompani për të takuar Hazanin dhe Sinanin, por do të përballet me të vërtetën e kontratës dhe investitores së re. Nili i ofron paratë që i duheshin Selinit për t’i mbyllur gojën Halimesë.

Jagizi ka vënë Erdalin që të ndjekë dhe të marrë informacione për Kerimen. Fazileti shkon në shtëpinë ku Jasemini mban vajzën e saj, për të marrë vesh më shumë rreth saj. Exheja është shumë e emocionuar sepse do të marrë vesh gjininë e fëmijës dhe bisedën e saj e dëgjon Selini. Fazileti shkon në vendin ku ka punuar nëna e Jaseminit, Zelihaja për të mësuar të shkuarën e saj. Ç’do të zbulojë ajo?