“Scream” rikthehet sërish në MTV

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Sezoni i dytë i “Scream”, ndër françizat më të shikuara për adoleshent, një adaptim i MTV dhe Dimesion TV, do të shfaqi premirën e tij të dytë më 31 Maj në orën 22:00 në MTV me një cast dhe dy drejtues të rinj, Michael Gand dhe Richar Register.

 

Scream Season 2

Në këtë sezon të dytë të Scream do të ketë një larmishmëri aktorësh si Kiana Ledé, Santiago Segura (47 Meters Down, Silicon Valley ), Anthony Ruivivar (Banshee, American Horror Story), Austin Highsmith (Murder in the First, Criminal Minds), Sean Grandillo(Spring Awakening) dhe Karina Logue (Ray Donovan, Bates Motel). Ata do ti bashkohen casti-t tw aktorwve nga sezoni ii parw i Willa Fitzgerald (Emma), John Karna (Noah), Tom Maden (Jake), Tracy Middendorf (Maggie), Amadeus Serafini (Kieran), Bex Taylor-Klaus (Audrey), dhe Carlson Young (Brooke).

Sezoni i dytë do të na shfaqë rikthimin e Emma në Lakewood, pas një periudhe të gjatë rebalitimi nga traumat e horrorit që morri në sezonin e parë.

Marre nga Deadline/ InfoMedia Albania / Pershtati: Justin Kasaj