TRT: Gati dy seriale për Sulltan Mehmet Ngadhënjimtarin dhe Selimin I

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Zv/drejtori i përgjithshëm i TRT-së, Ibrahim Eren, deklaroi se TRT-ja do të vazhdojë të lërë gjurmë të thella në ekranet televizive edhe me produksionet e saj të reja, që do të trajtojnë periudhën e Sulltan Mehmet Ngadhënjimtarit dhe Javuz Sulltan Selimit.

“TRT-ja do të lërë gjurmë të thella në ekranet televizive edhe me produksionet e saj, që do të trajtojnë periudhën e Mehmetit II dhe Sulltan Selimit I”, shtoi ai.

Nga ana tjetër, seriali i mirënjohur i TRT-së, “Zgjimi – Ertugrul” (Dirilis – Ertugrul), nuk ngopet me rekorde. Mbrëmje të mërkurës ai ishte sërish seriali më shikueshmërinë më të lartë.

“Zgjimi – Ertugrul” është rrënjosur në zemrat e teleshikuesve brenda një kohe të shkurtër.

Kur ora shënon 20:00 të mërkurën, shikuesit mbërthehen pas ekranit të TRT-së. Sipas të dhënave, “Zgjimi – Ertugrul” ishte seriali më i shikuar edhe këtë javë.

Marre nga TRT Shqip

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!