Abissnet prezanton paisjen e re IPTV me sistem Android

Kompania ISP Abissnet, e pranishme prej 15 vitesh në tregun shqiptar, ka prezantuar sëfundmi MoreTV. Një pajisje dekoder e vogël, e thjeshtë dhe shumë praktike që integron sistemin Android dhe mundëson marrjen e shërbimeve IPTV të operatorit.
Mjafton një lidhje interneti (kabull apo wireless) dhe abonimi në një planet e Abissnet për të ndjekur kanalet e kësaj platforme të mundësuara nga paketat e Digitalb.
Njëkohësisht, sistemi Android i kësaj pajisjeje inovatore, lejon lundrimin dhe ndërveprimin nëpërmjet aplikacioneve pafund nga Google Play Store.

Për çmimet e paketave dhe me shumë detaje vizitoni websiteAbissnet – Përjetoni Shpejtësinë!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.