“Air Albania” si linjë urbani, ja si bëhet riatdhesimi i shqiptarëve

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Në kohën kur bëhet thirrje për distancim social, kushtet në avionin e “Air Albania” që bën riatdhesimin e shqiptarëve janë skandaloze.

Avioni i “Air Albania” i ngjan një linje të transportit urban në Tiranë, ku qytetarët qëndrojnë në këmbë pasi nuk kanë vend ku të ulen.

Nuk dihet nëse avioni është në fluturim apo i qëndruar, por nëse është në fluturim kjo përbën një rrezik të madh për pasagjerët.

Mbi 2500 shqiptarë janë riatdhesuar deri në këtë fundjavë, prej të cilëve 134 kanë shkelur në tokën shqiptarë pasi kanë fluturuar nga Roma drejt Tiranës.

Riatdhesimet do të vijojnë me Gjermaninë, Turqinë, Francën, SHBA-në dhe Italinë.

(FOTO LSA)

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!