Aktori i “Contagion”, tregon se si ky film parashikoi pandeminë e Covid-19

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Gjatë kohës së karantinës, kur e gjithë bota u izolua nga përhapja e pandemisë së koronavirusit, filmi “Contagion” i vitit 2011, pati një shikueshmëri shumë të madhe. Në këtë film bëhet fjalë për një virus vdekjeprurës që u përhap me një shpejtësi maksimale në të gjithë botën. Për këtë arsye, njerëzit ishin të interesuar të shihnin filmin dhe të kuptonin më shumë rreth kësaj pandemie.

Aktori protagonist i këtij filmi “Contagion” Jude Law, ka qenë së fundmi i ftuar në emisionin “Jimmy Fallon”, ku ka folur për herë të parë se si ky film kishte parashikuar të ardhmen.

“Më dukej e çuditshme që njerëzit po e shikonin filmin në masë gjatë karantinës ndërkohë që është prodhuar në 2011-ën. Më kujtohen komentet e mjekve dhe virologëve që na këshillonin gjatë xhirimeve. Ata thonin që shpërthimi i një pandemie globale është vetëm çështje kohe. Tani ja ku jemi”, është shprehur aktori.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!