Al Pazar udhëton në Malin e Zi, çertifikatë mirënjohje nga shqiptarët e Tuzit

Pas suksesit në Korçë, show i humorit në Vizion Plus, Al Pazar udhëtoi këtë herë jashtë kufijve të Shqipërisë, drejt komunitetit shqiptar në Tuz të Malit të Zi. Agron Llakaj dhe stafi i Alpazar morën pjesë në edicionin e 25-të të Karnavaleve “Koret 2020”.

Ky eveniment është përvitshëm në këtë trevë dhe padyshim më i dashuri dhe më i mirëprituri nga të gjithë banorët e malësisë.

Sikurse ndodh çdo vit, nata e parë e karnavaleve i dedikohet humorit dhe satires, e kush tjeter më mirë sesa stafi i Alpazar do të mund ta mbushte atmosferen e kësaj mbrëmjeje….

Salla e Qendrës Kulturore- Informative “Malësia” në Tuz, u duk shumë e vogël përpara numrit të madh të pjesëmarrësve brenda dhe jashtë sallës, të cilët u argëtuan me humorin e sjellë nga aktorët e Alpazar.

Dhe në fund në shenjë falenderimi dhe respekti, një vleresim nga komuniteti i Shqiptarëve në Tuz të Malit të Zi përmes një Certifikate Mirënjohjeje për Agron Llakaj dhe stafin e Alpazar.

Alpazar do të vijojë turneun e tij edhe në treva të tjera shqiptare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.