Alfio dhe Indriti urojnë Vitin e ri me projektin e tyre të ri!

Dy djemtë e Masterchef Alfio Rrotani dhe Indrit Çela e kanë nisur këtë vit të ri më një lajm që pa dyshim ka lumturuar fansat e tyre por edhe ata që e duan tatimin.

Dyshja e pandarë e ekranit do të jetë më pranë të gjithëve me recetat e tyre falë projektit më të ri. Në fakt nuk është fjala për një emision të ri por për biznesin që ata do të hapin, restoranti më i ri në Tiranë që do të mbajë emrin Kripë dhe Piper.

Sipas premtimit të shef Indritit dhe filozofisë që mban vetë emri, pritet që restoranti të jetë po aq i thjeshtë sa dhe i lirë.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.