Amazon-Mediaset: lidhin marrëveshjen për serialin Made in Italy

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Amazon Prime Video do të ofrojë ekskluzivisht në streaming produksionin e ri televiziv të Mediaset me Margherita Buy, Marco Bocci, Eva Riccobono, Giuseppe Cederna, Raoul Bova, Stefania Rocca, Claudia Pandolfi dhe Nicoletta Romanoff.

Made in Italy do të jetë online në Prime Video këtë vjeshtë

Për herë të parë Mediaset, falë kësaj marrëveshjeje me Amazon do të transmetoj një përmbajtje ekskluzive për publikun e tij në një platformë tjetër. Kjo është edhe hera e parë që Amazon investon mbi të drejtat ekskluzive të një produksioni serial italian.

Subjekti i serialit

Made in Italy tregon shpërthimin e modës italiane në Milanon e viteve ’70, falë talentit të një gjenerate stilistësh të përkryer.

Seriali, i ideuar dhe realizuar nga TaoDue në bashkëprodhim me The Family, do të shfaqet për herë të parë online në Prime Video këtë vjeshtë dhe më pas në Canale 5.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!