Artistët shqiptarë i bashkohen nismës “Eja n’shpinë tënde” në 142-vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

Është shënuar 142 vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit dhe me këtë rast Bashkia Tiranë ka sjell nismën “EJA N’SHPINË TËNDE” së bashku me disa bashki dhe komuna shqiptare.

Në nismën e tij, të pranishëm kanë qenë edhe disa artistë të njohur përfshirë këtu balerinin Kledi Kadiu, modelen Emina Çunmulaj, grupin e famshëm “Elita 5” si dhe legjendën e muzikës shqipe, Sabri Fejzullahu.

Kledi Kadiu
“A e dini sa të bukura janë vendet tona, aty ku zemra jote thërret, aty ka na bashkon një qiell, eja në shtëpinë tënde”.

Emina Çunmulaj
“Aty ku janë kujtimet e vjetra e të presin të rejat, eja në shpi tate, ktheju në Malësinë tënde”.

Emina Çunmulaj (Foto: Facebook)

 

Elita 5
“Aty ku zoti na bekoi me çdo të mirë. Besojmë, shijojmë, argëtohemi, eksplorojmë”.

Elita 5 (Foto: Facebook)

Sabri Fejzullahu
“Eja në shtëpi, është fole e jotja sot e një mijë vjet Kosova”.

Ndër tjerash, pjesë e kësaj nisme u bë e ditur se është edhe “Tirana Film Commission” ku për herë të parë do të promovohet qyteti duke e kthyer në një sheshxhirim për produksionet e huaja kinematografike.