Auditel | Opinion ne Tv Klan kryeson me çështjen Beccheti duke lënë pas Top Story me Lulëzim Bashën

Duket se cështja Becchetti mbetet më interesante në median shqiptare. Dje televizionet kanë pasur emisionet e fushatës, dhe ku ndoshta pretendohej se dalja e kryetarit të PD Lulzim Basha në Top Story përballë Sokol Ballës, do të kishte shikueshmërinë më të madhe.

Por siç duket nga grafiku i shikueshmërisë, rezulton qartë se Opinion i Fevziut për çështjen Becchetti ka marrë audiencën e transmetitmit në televizionet shqiptare, duke “mundur” edhe kryetarin e PD Lulzim Basha që fliste për çeshtjen e zgjedhjeve dhe manipulimin sipas tyre të lokaleve 2015.

Marre nga NewsBomb

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.