Janë krijesat më të dashura në botë dhe më “cute” të momentit. Karakteristikë, tepër të lezetshëm, dhe me një fjalor që askush që i sheh si kupton. E kemi fjalën për Minionsat, ato krijesat ngjyrë verdhë që kanë tërhequr pas vetes një numër të madh të publikut. Ata janë gati të rikthehen sërish, duke na shtuar përsëri jetën me të qeshurat që do të na ofrojnë me filmin e tyre të tretë.

Para pak orësh është publikuar edhe traileri i tretë i filmit i cili do të shfaqet në teatro këtë verë, më 24 Gusht 2017. Ne mezi po i presim, po ju?

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.