Bixhoz me dashurinë/ Daksh rikthehet dhe torturon Anikën, ja ç’do ndodhë këtë javë

Anika dyshon tek Tia kur e sheh duke bërë valixhen gati dhe bashkë me Omin dhe Rudrën e ndjekin. Tia shkon të festojë përvjetorin e martesës me bashkëshortin e saj Robin. Ajo i sheh Anikën me Omin dhe Rudrën dhe e fsheh Robinin. Mirëpo pasi ata largohen Tia tmerrohet kur sheh se Robin është plagosur dhe fajtore është vetë ajo.

Shivai grindet me Anikën dhe i thotë se ajo shkoi me para me shokun e tij Daksh. Anika tronditet dhe e pyet Shivain nëse ai e beson këtë gjë. Përgjigja e Shivait e acaron Anikën e cila ngre dorën t’i gjuajë. Daksh rrëmben Anikën dhe e torturon. Ai është xhindosur që Anika është martuar me Shivain dhe i tregon se i kishte vendosur kamera për ta parë gjatë gjithë kohës.

Shivai mëson se ajo që i tha Daksh për Anikën ishte gënjeshtër. Shivai arrin ta shpëtojë Anikën nga duart e Dakshit. Tia tenton të vrasë veten por nuk ja del. Ajo i thotë Shivait se është shtatzënë. Shivai nuk e beson këtë dhe kërkon të bëjë testin e ADN.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.