By the Sea – Trailer i parë i filmit të Angelina Jolie me Brad Pitt

By the Sea është filmi më i ri që ka për protagonist çiftin e famshëm holywood-ian Brad Pitt dhe Angelina Jolie. Subjekti i filmit është shkruar dhe ka për regjizore vetë aktoren.

Historia e filmit është një melodramë e vendosur në vitin 1970, në Francë, ku një çifti amerikan ju duhet të përballen me krizën në martesën e tyre.

Trailer i parë, i sapo publikuar nga nga Universal, nuk hyn shumë në detajet e subjektit, por përqendrohet në atmosferën e vagët që bie ndesh me brutalitetin e konfliktit martesor.

By The Sea do të fillojë të shfaqet në kinematë amerikane nga data 13 nëntor 2015.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.