Çfarë na dëgjuan veshët? Atdheu-Arjanit: Do të arrij deri tek ti me puthje! Plasin të qeshurat

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Teksa analisti Arjan Konomi, komentonte puthjet e ndodhura në PërPuthen, pati edhe disa akuza ndaj Atdheut duke thënë se e ka puthjen vetëm për raste, siç është largimi i Anës së parë apo ardhja e Sarës në program.

Por kjo është kaluar me batuta nga ana e Atdheut i cili me ironi ka thënë se do të shkojë deri tek Arjani me të puthura.

Por më pas ai ka sqaruar se kjo deklaratë ishte vetëm një shaka.

Arjani: Ka ndryshuar. Situata e emisioni jemi këtu pas shumë muajsh. Nuk është si në shtator, tetor. Ka një çlirim për sa i përket aspektit emocional të vajzave dhe djemve këtu. Atdheu paska talentin për raste lamtumire për sebep.

Atdheu: Do të arrij deri tek ti.

Bora: Si do arrish deri tek Arjani, mos na trembni me këto?

Atdheu: Bëj shaka.