Plasin puthjet në PërPuthen! Andi puth Jaseminën, Atdheu Sarën…Këto janë dhuratat e veçanta…

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Andi me një dhuratë në duar, i ka bërë një lojë Jaseminës duke e ‘detyruar’ që të zgjedhë mes dorës së majtë dhe të djathtë. Jasemina bëri zgjedhjen e gabuar por u surprizua me një puthje në buzë nga Andi.

Nga ana tjetër edhe Atdheu është ngritur dhe i ka dhënë një dhuratë dhe një puthje në buzë, Sarës.