Del trailer-i i dytë i “Fifty Shades Darker” | VIDEO

Nën ritmet e “I dont’t wanna live forever” nga Zayn Malik dhe Taylor Swift shoqërohet traileri i rradhës i Fifty Shades Darker. 

Me sloganin “Çdo përrallë ka një anë të errët”, traileri i ri me pjesëmarrjen  e Jamie Dornan dhe Dakota Johnson sequeli i “Fifty Shades of Grey” në datën 10 Shkurt do ti sjelli ata nën rolet e ngjashme me Cristian Grey dhe Anastasia Steele.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.