Digitalb me një kanal të ri radio në platformë

E Premtja, në Digitalb, ka sjellë edhe lançimin e kanalit radiofonik të rradhës në këtë platformë.

Është pikërsisht NRG Radio, radio më re në DGA duke u pozicionuar kështu në numrin 106.

NRG Radio është një nga radiot më të dëgjuara në Shqipëri, që transmeton muzikë dhe programe të larmishme.

IMA

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.