Shtëpi Kinema Disney publikon datat e premierave për Star Wars: Episode IX, Indiana Jones...

Disney publikon datat e premierave për Star Wars: Episode IX, Indiana Jones dhe Frozen 2

Walt Disney dhe Lucasfilm ka anoncuar datat e lancimit të tri filmave hit të cilat priten me mjaft interes nga publiku: Star Wars: Episode IXIndiana Jones dhe Frozen 2.

I drejtuar nga Colin Trevorrow, Star Wars: Episode IX është vendosur për në datën 24 Maj 2019, kurse Indiana Jones me Steven Spielberg do të dali në teatër më 10 Korrik 2020.

Disney po ashtu ka njoftuar edhe sequelin e shumëpritur të Frozen, Frozen 2 i cili do të shfaqet në ekranin e madh më 27 Nëntor 2019.

Kompania, ka lancuar edhe datën e filmit “live-action” Lion King, i cili do të shfaqt në kinema më 19 Korrik 2019.

Po ti a je i lumtur për filmat e rinj të Disney? Ndaje gëzimin me ne në koment!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ky website përdor “cookies”. Duke lundruar në website ju pranoni përdorimin e këtij informacioni nga ana jonë. Njihuni me politikën tonë të privatësisë.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close