Do të interpretoj Lady Diana-n në film, aktorja e njohur reagon pas kritikave të shumta

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Në 2021 do të nisin xhirimet e filmit më të ri “Spencer”. Rolin e Lady Diana do ta luajë aktorja Kristen Stewart dhe duket se ajo ka hasur në mjaft reagime pasi lajmi u bë publik. Shumë kërkuan të ishte një aktore britanike për ta luajtur, të tjerë e vunë theksin tek homoseksualiteti i Kristen. Vetë aktorja ka folur për ndjesitë e saj.

“Aksenti më tremb. Për dreq, njerëzit e njohin zërin e Lady Diana-s shumë mirë, e kemi shumë të ndryshëm dhe ndaj është shumë e vështirë për mua. Unë po punoj për këtë pjesë”, ka thënë Kristen.

“Është një nga historitë më prekëse dhe ndaj nuk dua thjesht ta luaj rolin e saj. Dua ta njoh atë”, shton ajo.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!