Dua të të bëj të Lumtur | Xhelozia shkatërron fejesën 4-vjeçare, ish i fejuari i kërkon që të rikthehen bashkë

Vazhdimisht ndodh që brenda një çifti të ketë konflikte dhe mosmarrëveshje, të cilat mund të çojnë drejt ndarjes. E tillë ishte historia e Nejlanit me Rudinën, e të rinjve që këtë të shtunë ishin pjesë e programit “Dua të të bëj të lumtur”.

Historia e dashurisë kishte lindur në vendin ku punonin që në moshën 17 vjeçare. Ata kishin vendosur që lidhjen e tyre ta kalonin në një fazë tjetër, në fejesë. Pas 4 vitesh midis Nejlanit dhe Rudinës kishin lindur konflikte, ku shkak kishte qenë xhelozia e Nejlanit, një xhelozi e nxitur nga fjalët që i kishin thënë për Rudinën. Ai ishte bërë xheloz sepse thuhej se Rudina kishte lidhje me dikë tjetër.

Sipas Rudinës, Nejlani kishte ndryshuar sjellje dhe mendonte se luante bixhoz e konsumonte cigare dhe alkool. Prej skenave të vazhdueshme të xhelozisë, Rudina kishte vendosur që të ndahej prej tij.

Nejlani i penduar kishte zgjedhur programin “Dua të të bëj të lumtur” për t’i kërkuar falje dhe për të nisur gjithçka nga e para. Rudina nuk pranoi që të rikthehej me të duke thënë : “Unë nuk kam nevojë për Nejlanin, do ta vazhdoj jetën time pa të!”

Top Channel

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.