Elçin Sangu: Një pasardhëse e Meryem Uzerli?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Zakonisht  serialet në verë lënë për të dëshiruar, por këtë vit diçka ka ndodhur, dhe televizioni turk ka marrë një dhuratë të re nga seriali Kiralık Aşk (Dashuria për Qira). Elçin Sangu, aktorja që është bërë shumë e dashur për publikun. Por ajo tashmë ka filluar të jetë në krahasim me Meryem Uzerli.

Elçin Sangu është 30 vjeç dhe ka lindur në Stamboll. Ajo ka studiuar në Universitetin Mersin Fakultetin e  Operas, pas mbarimit te studimeve në kete degë ajo shkoi të studionte në Universitetin Yeditepe për Artetet të Bukura. Pas përfundimit të arsimit të saj Elcin filloi të merrte pjesë në shfaqje të ndryshme teatrale, ku nga këtu filloi karriera e saj në televizion.

 

Paraqitja e saj e parë në televizion është seriali “Öyle Bir Geçer Zaman Ki ” (Koha kalon), ku ajo luajti karakterin e një vajze të keqe Jale, më pas Sangu, vazhdojë të luajë në disa seriale si “Aşk Kaç Beden Giyer”, “Bir Ask Hikayesi – Histori Dashurie “, “Kurti dhe Syra “dhe Sevdam Alabora -. Por seriali ku ajo spikati ishte pikërisht  Kiralık Aşk (Dashuri për Qira) duke luajtur karakterin e Defne.

Ajo ka shumë të veçanta, një prejt tyre janë edhe flokët  e saj, Elçin Sangu është ka flok të kuq natyral i cili është shumë I rrallë në Turqi, edhe Meryem Uzerli ishte një aktore me flokë të kuqe dhe ajo gjithashtu është shumë e famshme. Mesa duket publiku turk I preferoka kokëkuqet.

Shpesh është spekulluar për flokët Elçin Sangu nëse ajo janë  natyrale apo të bëra, por në të vërtet flokët e saj janë plotësisht orgjinale, sepse ajo tregoi fotot e saj të fëmijërisë duke tvërtetuar ngjyrën e saj të flokëve.

Elçin Sangu është 1.69 cm e gjatë. Sytë e saj janë ngjyrë kafe dhe shenjë e saj e horoskopit është Akrepi. Ajo është një përdoruese aktive e mediave sociale, sidomos Instagram.

IMA/ J.Kasaj

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!