Ervini, fituesi i Hell’s Kitchen zbulon vendimin bujar: Çmimi do të shkojë për bamirësi

Ervin Mahilaj, fituesi i edicionit të parë të Hell’s Kitchen ishte i ftuar në studion e “Ftesë në Pesë” me Bieta Sulon, në Top Channel.

Gjatë bisedës në studio, ai ndau eksperiencën e pjesëmarrjes në Kuzhinën e Djallit, si dhe emocionet e fitores.

Ervini e konsideroi këtë si një nga përvojat më të bukura të jetës, që e ndihmoi shumë, ndaj kjo është edhe arsyeja e vendimit të tij tepër bujar.

Për “Ftesë në Pesë” ai zbuloi se çmimi i vendit të parë do të shkojë për bamirësi, pasi ka dëshirë që të ndihmojë dhe të motivojë sadopak brezin e ri.

Ndër të tjera, Ervini tregoi më shumë edhe për jetën personale, emigrimin e hershëm në Itali, jetesën për një kohë të gjatë në Australi, si dhe planet për të ardhmen.

Top Channel

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.