Facebook përshpejton punën për aplikacionin e tij të lojërave – Të hënën do të vihet në dispozicion

Facebook do të lançojë aplikacionin Facebook Gaming të hënën ndërsa duket se dëshiron të përfitojë nga bumi aktual, i shkaktuar nga koronavirusi, i industrisë së lojërave.

Aplikacioni lejon përdoruesit të shikojnë dhe krijojnë transmetime të drejtpërdrejta të lojërave, dhe gjithashtu përfshin disa lojëra të ndryshme.

Fidji Simo, kreu i aplikacionit Facebook, i tha New York Times se shfaqja e COVID-19 ka bërë që kompania të përshpejtojë punën e saj në një numër projektesh për lojëra.

Aplikacioni fillimisht do të jetë i disponueshëm vetëm në Android.

Burimi: Business Insider