Fantastic Four, duke filluar nga 6 gushti ne kinema!

Vjen edhe në kinemane shqiptare Cineplexx filmi “Fantastic Four”. Katër të rinj transportohen në një univers të rrezikshëm, i cili ndryshon formën e tyre fizike në mënyrë tronditëse. Të katërt duhet të mësojnë të shfrytëzojnë aftësitë e tyre të reja dhe të punojnë së bashku për të shpëtuar Tokën nga një ish-mik i kthyer në armik.

Filmi “Fantastic Four” do të shfaqet në sallat e Cineplexx duke filluar nga data 6 gusht.